airproducts-logo Go to Home Page

NitroFAS® INCS-technologie

Het Intelligent Nitrogen Control System (INCS) kan de gebruikskosten voor reflow-solderen verlagen

Gesteund door de technische en onderzoeksmedewerkers van de Advanced Technology Centers van Air Products onderzoekt ons wereldwijde toepassingsteam de huidige technologieën in combinatie met de toekomstige assemblage- en verpakkingsprocessen die worden ontwikkeld om de nieuwe generatie geïntegreerde circuits te huisvesten. Door deze inspanningen kunnen we de nieuwste technologische ontwikkelingen combineren met praktische proceskennis om u te helpen kosten te verlagen, procesbeheersing en kwaliteit te verbeteren.

De NitroFAS® INCS-technologie kan u helpen:

  • Bewaken van het zuurstofniveau en automatisch regelen van de N₂-stroom van het reflow-solderen door een gesloten kringloopsysteem
  • Zorg voor een betere consistentie van het O₂ ppm-niveau - minder fluctuatie van O₂
  • Minimaliseer het totale N₂-verbruik en zorg tegelijkertijd voor het proces en de kwaliteit van de klant

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Vraag het de expert

"Is er een manier om de hoeveelheid O₂ in mijn reflow-oven te verlagen en te regelen?"
Air Products heeft een kosteneffectief retrofitsysteem ontwikkeld dat de O ppm-niveaus in de reflow-zone kan bewaken en het stikstofdebiet aan kan passen om de zuurstofniveaus in uw proces te handhaven. Ons Intelligent Nitrogen Control System (INCS) is ontwikkeld om een stabiele gasstroom te handhaven met de mogelijkheid om de gasstroom automatisch te verhogen of te verlagen om de juiste zuurstofniveaus te bereiken, procesregeling te bieden en de kwaliteit te verbeteren. In het algemeen is het met INCS mogelijk om uw gaskosten te verlagen en uw productiviteit te verbeteren.

Neem contact met ons op

Ons technische team staat voor u klaar. Boek een gratis consult met een van hen!

NEEM CONTACT MET ONS OP