airproducts-logo Go to Home Page

PolarFit®-deflashingsystemen en -services

Onze toepassingstechnici kunnen met u samenwerken om te bepalen welk type apparatuur het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. In onze deflashing-labs van wereldklasse kunnen diverse procesparameters worden uitgevoerd om u te helpen uw productiviteit te optimaliseren, waaronder:

  • Deelkwaliteit
  • Verbruik van vloeibare stikstof
  • Procescyclustijden
  • Temperatuurprofielen
  • Grootte van gritstralen

Tot slot kunnen onze technici u helpen de economische impact van het gebruik van vloeibare stikstof te evalueren en een doorzetanalyse uitvoeren om mogelijkheden te identificeren om de productie te verhogen of de kosten te verlagen.

Download de brochure over PolarFit® cryogene deflashing-labservices

Profiteer van onze tientallen jaren ervaring

Wanneer u Air Products kiest om aan uw deflashing-behoeften te voldoen, krijgt u toegang tot meer dan veertig jaar ervaring in het toepassen van cryogene oplossingen op deflashing-toepassingen. Als marktleider op het gebied van cryogene toepassingen kunnen we u begeleiden bij de keuze van apparatuur, mediatype, bedrijfstemperatuur, vochtigheid, gereedschapsontwerp, bediening en systeembesturing, en bij het verbeteren van de productiviteit, het onderhoud en het ontwerp van het leidingsysteem. Ons team kan u ook helpen bij het evalueren, ontwerpen, installeren en onderhouden van uw cryogene systeem.

Bent u klaar om uw proces van cryogeen deflashen te evalueren?

Air Products kan u helpen. In ons PolarFit®-deflashinglaboratorium van wereldklasse hebt u toegang tot de nieuwste testapparatuur en -services die u kunnen helpen bij het verbeteren van de doorvoer en het verbeteren van de deflashing-kwaliteit en het verlagen van kapitaal- en bedrijfskosten.

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN