Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Artificial Intelligence concept

Procesbewakings- en regelsysteem

Een consistente en betrouwbare productkwaliteit bereiken, minder nabewerkingen of defecten en een verbeterde procesveiligheid

Met het procesbewakings- en -regelsysteem kunt u uw procesvariabelen continu bewaken en regelen, en meerdere gegevensstromen van verschillende punten in uw bedrijf volgen en registreren, en deze gegevens vervolgens omzetten in bruikbare informatie.

Vraag het de expert

Guido Plicht
Guido Plicht

Commercial Technology Manager - Europa

Kan ik op afstand controleren wat er gebeurt in mijn ovens en andere procesapparatuur terwijl ik niet in de buurt van mijn fabriek ben?

Met de juiste instrumenten en bedieningselementen kunt u uw warmtebehandeling of thermische proces vanaf vrijwel elke plek ter wereld veilig bewaken en regelen! Dit is mogelijk met behulp van diverse hardware- en communicatiemethoden, waaronder internet, inbelverbindingen en mobiele telefoons. Alarm- en waarschuwingsmeldingen kunnen ook proactief aan u worden geleverd, zodat u kunt reageren op verstoringen, trends en gebeurtenissen voordat het "te laat" is. Het is belangrijk om de belangrijkste parameters, apparatuur en instrumenten die u wilt bewaken te identificeren en vervolgens de hardware en software te selecteren die het beste aansluiten bij uw behoeften.

Lees meer

Casestudy

Missie geslaagd

Het procesbeheersysteem van Air Products verbetert de sinterwerking