airproducts-logo Go to Home Page

AP-OptiPlus™

Wat u niet weet, kan u geld kosten

Het AP-OptiPlus™ -programma begeleidt operators en technici bij het oplossen van problemen en het optimaliseren van de prestaties van de liquefactie-eenheid van een LNG-installatie. Een gebruiksvriendelijk softwareprogramma, op maat gemaakt voor uw liquefactie-installatie, dat belangrijke gegevens verzamelt, beoordelingen maakt en advies geeft over aanpassingen die leiden tot topprestaties en de productie van LNG-installaties.

Download het informatieblad voor het AP-OptiPlus™ Liquefier Optimization Program

Wij kunnen u helpen uw installatie te optimaliseren

Ons AP-OptiPlus™ -programma omvat:

Procesbewakingsdashboard om problemen of suboptimale werking te identificeren

Optimalisatiehandleidingen voor het beheren van kritieke procesparameters

Geautomatiseerde logische stroomdiagrammen voor snelle probleemoplossing

Optimalisatie voor enkele of meerdere treinen

Trainingshulpmiddel voor operators en technici

Een aangepast dashboard voor procesbewaking om bewerkingen in één oogopslag te zien

Overzicht van procesbewaking

Het optimalisatieprogramma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met uw operationele en technische personeel, zodat de specifieke doelen van uw faciliteit worden bereikt.
Download het gegevensblad van het AP-OptiPlus™ Liquefier Optimization Program

SUCCESVERHAAL

Het AP-OptiPlus-programma™ werd voor het eerst geïmplementeerd in 2009 en is sindsdien met succes ingezet op 9 grote LNG-treinen in Peru, Papoea-Nieuw-Guinea, Qatar en de Verenigde Staten. Het optimalisatieprogramma heeft deze LNG-producenten geholpen om procesverbeteringen en problemen met de werking van apparatuur zeer snel te identificeren en heeft gestructureerde probleemoplossende oplossingen opgeleverd. Dit heeft geleid tot beter presterende en betrouwbaardere werking van de condensor. Sommige operators hebben een liquefactieproductie van 1 tot 3% efficiencywinst behaald. Met behulp van het AP-OptiPlus™ -programma kunnen onze klanten LNG efficiënter produceren en gemakkelijker hun jaarlijkse LNG-productiedoelstellingen halen.

De toonaangevende leverancier van LNG-technologie en apparatuur

Air Products is wereldwijd de belangrijkste leverancier van LNG-technologie, apparatuur en diensten. Ons unieke vermogen om het ontwerp van het liquefactieproces en de kritieke liquefactie-apparatuur te integreren, leidt tot een optimalisatie van prestaties, kosten, bruikbaarheid en betrouwbaarheid die de benchmark van de LNG-industrie zijn geworden.

 
Download Air Products' Coil Wound Heat Exchangers: de beste keuze voor LNG-toepassingen datasheet

Profiteer van meer dan 50 jaar procesoptimalisatie

CONTACT OPNEMEN:

HULPMIDDELEN