airproducts-logo Go to Home Page

Tankstations

Air Products biedt een volledig geïntegreerde en aanpasbare apparatuurlijn voor het tanken van waterstof. SmartFuel®-waterstofstations is een beproefde technologie en omvat compressie, opslag en distributie. De apparatuur is ontworpen voor minimale installatie en kan worden gebruikt met elke bron van waterstof. Auto's, vrachtwagens, bestelwagens, bussen, scooters, vorkheftrucks, locomotieven, vliegtuigen, zendmasten, materiaalverwerkingsapparatuur en zelfs onderzeeërs zijn voorzien van de toonaangevende Air Products'  SmartFuel®-technologieën .

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, en onze SmartFuel®-stations zijn geen uitzondering. Voortdurende innovatie en meer dan 25 jaar ervaring in het tanken van waterstof is verwerkt in onze dispensers en andere stationsapparatuur. Dit zorgt voor een veilige bediening, eenvoudige installatie en een hoge mate van betrouwbaarheid.

Waterstofvulproces

Voordelen van SmartFuel®-waterstofstations:

Veiligheid

Veiligheid is de hoogste prioriteit van Air Products en is geïntegreerd in alle aspecten van onze producten.

Betrouwbaarheid

Veelzijdige aanpak voor ononderbroken prestaties van onze tankstations.

Productlevering

Een van de grootste waterstofproducenten ter wereld met de mogelijkheid om waterstof te leveren of waterstofproductie op locatie te installeren. 

Geïntegreerde waterstoftankstations

Kant-en-klare waterstoftankstations met bedrijfseigen technologieën van Air Products.

Projectuitvoering

Ervaren projectingenieurs met een focus op veiligheid en snelheid van uitvoering.

Pilotprogramma-ondersteuning

Unieke verplaatsbare tankstations voor kortstondig testen en evalueren.

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof voor tanken

Interesse in de bouw van een waterstoftankstation?

Bespreek met een van onze experts hoe onze producten en diensten kunnen voldoen aan uw behoeften op het gebied van waterstof als brandstof.

NEEM CONTACT MET ONS OP

RESOURCE CENTRE