airproducts-logo Go to Home Page

Ferromaxx® 15

De betrouwbare alleskunner voor het MAG-lassen van koolstofstaal

Ferromaxx® 15 is onderdeel van de Maxx® gassen, onze unieke reeks gassen die de beste combinatie bieden van kwaliteit, productiviteit en veiligheid. Bereik meer met minder afkeur bij het lassen van koolstofstaal, roestvast staal, aluminium of hoogwaardige legeringen. Het assortiment is verkrijgbaar in grote cilinders van 300 bar, waaronder de unieke Integra® cilinder, en ook verkrijgbaar in cilinderpakketten.
Download de Maxx® Lasgas Brochure

Wat zijn de voordelen van Air Products' Ferromaxx® 15?

Verbeterde laskwaliteit

Minder uitval, uitstekende penetratie-eigenschappen en tolerantie voor variaties in lasparameterinstellingen

Verbeterde werkomgeving

Beschermt de werkomgeving met minimale ozonproductie

Bespaar geld en verminder cilindervoorraad

Ferromaxx® 15-lasprocesgas is geschikt voor alle materiaaldikten, wat de cilindervoorraad vermindert

Zien is geloven.

Ervaar Ferromaxx® 15 op uw locatie en krijg deskundig advies van onze metaalproductie-experts.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

“Heb ik meer dan één gas nodig voor het MAG-lassen van verschillende dikten koolstofstaal?”

Onze Ferromaxx® 15 is ontwikkeld als een alleskunner voor het MAG-lassen van koolstofstaal. Het is veelzijdig en geschikt voor variaties in lasparameterinstellingen.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.

  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.

  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen & Snijden

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN