airproducts-logo Go to Home Page

Inomaxx® 2

De alleskunner voor het MAG-lassen van roestvast staal

Inomaxx® 2 is de alleskunner voor roestvast staal. Met een uitstekende laskwaliteit met lage spatniveaus en een glanzende lasafwerking. Het is zeer geschikt voor pulserende boogoverdracht, biedt superieure mechanische eigenschappen en is geschikt voor alle materiaaldikten en wijzen van metaaloverdracht.
Download de Maxx® Lasgas Brochure

Wat zijn de voordelen van Inomaxx® 2?

Uitstekende lasbaarheid

Uitstekende laskwaliteit met lage spatniveaus en heldere lasafwerking

Veelzijdig

Zeer geschikt voor pulserende boogoverdracht, biedt superieure mechanische eigenschappen

Verminderde cilindervoorraad

Snijdt cilindervoorraden, geschikt voor alle dikten van roestvast staal en metaaltransport

Zien is geloven

Krijg deskundig advies en ervaar onze gassen voor het lassen van aluminium en zijn legeringen op uw locatie.

CONTACT OPNEMEN:

Vraag het de expert

"Ik moet de voorraad cilinders verminderen. Bestaat er één gasmengsel voor het MAG-lassen van roestvast staal?"
Inomaxx® 2 is een geweldige alleskunner voor roestvast staal. Het is geschikt voor alle materiaaldikten en biedt een uitstekende laskwaliteit en een heldere lasafwerking.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Samengesteld om de output te verhogen door een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, bereikt u meer met minder uitval.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of gassen gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen .
  • Kosten verlagen: Door het elimineren van de startpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: Consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval .
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders .
WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen & Snijden

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN