airproducts-logo Go to Home Page

Roestvast staal

De optimale keuze voor het lassen van roestvast staal

Roestvast staal is een populair materiaal dat is geselecteerd vanwege de corrosiebestendigheid. Alle roestvast staal bevat verschillende hoeveelheden chroom en kan ook molybdeen bevatten. De exacte samenstelling is geselecteerd, wat resulteert in vier categorieën roestvrij staal:

  • Austenitisch roestvast staal
  • Ferritisch roestvast staal
  • Martenitisch roestvast staal
  • Duplex roestvast staal

Roestvrij staal is bestand tegen corrosie en vlekken. Het is onderhoudsarm en heeft een esthetische uitstraling en netheid, wat betekent dat het zelden wordt gecoat (verf, enz.).

Typische toepassingen variëren van installaties in de farmaceutische/chemische industrie tot offshore en van voedseltoepassingen tot tankwagens en meer.

De Inomaxx® asprocesgassen zijn speciaal ontworpen als de enige gassen die u nodig hebt voor het hoogwaardige lassen van elk type roestvast staal. Of het nu gaat om MAG-lassen of TIG-lassen, streef naar de meest veeleisende normen.

Onze Inomaxx® Procesgas met 2 laslassen is geschikt voor pulserende boogoverdracht en biedt superieure mechanische eigenschappen.

Met Inomaxx® Bovendien kunnen handmatige lassnelheden met wel 17% worden verhoogd. Ook van de Inomaxx® het lasproces is Inomaxx® TIG, speciaal ontworpen voor soepeler en sneller lassen bij het lassen van austenitisch roestvast staal.

Download de Maxx® Weld Process Gases-brochure

Zien is geloven.

Ontvang deskundig advies en ervaar onze gespecialiseerde gassen voor het lassen van alle soorten roestvast staal.

CONTACT OPNEMEN:

Leveringsopties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en geografische locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

Lassen & Snijden

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

Klaar om te bestellen?

NU KOPEN

HULPMIDDELEN