airproducts-logo Go to Home Page

Draagbare waterstofvuller

Onze draagbare SmartFuel®-tankunits bieden volledig zelfstandige waterstofdistributie zonder uitstoot en zonder aansluiting op nutsvoorzieningen. Het tankstation kan tot 150 kg waterstof bevatten en kan zowel voor korte als voor lange termijn worden ingezet. Deze stations zijn op talloze locaties over de hele wereld ingezet en kunnen met zeer korte levertijden aan klanten worden geleverd. Het biedt een uiterst betrouwbare, kostenbesparende, geautomatiseerde functie op uw locatie.

Belangrijkste kenmerken van de SmartFuel mobiele tankwagen

Geheel zelfstandig

Omvat opslag en afgifte onder hoge druk

Geen externe voeding nodig

Zonnepaneel levert stroom voor dispenser. Brandstoftank heeft geen compressor

Geautomatiseerde dosering

Bevat de bewezen doseertechnologie van Air Products voor H35 (350 bar/35MPA)

Eenvoudige installatie

Geen aansluitingen nodig. Minimale insteltijd vereist

Uiterst betrouwbaar

Jarenlang bewezen gebruik op verschillende locaties

Brandstof voor verschillende voertuigtypen

Heeft auto's, bussen, vorkheftrucks en vrachtwagens van klasse 8 van brandstof voorzien. Opeenvolgende vullingen worden beperkt door de hoeveelheid opslag

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Waterstof voor tanken

Vragen? Wij hebben antwoorden.

Praat met een van onze experts over uw tankbehoeften. We laten u zien hoe onze mobiele SmartFuel-brandstoftank kan voldoen aan uw behoeften op het gebied van testen, kortdurende inzet of langdurig tanken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

RESOURCE CENTRE