Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Veelgestelde vragen van leveranciers

Wat is MyAirProducts? plus minus

MyAirProducts is een zelfbedieningstool op internet waarmee leveranciers de factuur- en betalingsstatus kunnen bekijken. Dit is een beveiligde website en u hebt alleen toegang tot informatie over uw leveranciersite. Dit zijn de belangrijkste mogelijkheden van MyAccount:

Ontvangen facturen weergeven
Betalingen verzonden weergeven
Achterstallige facturen weergeven
Betalingsgeschiedenis weergeven

Download een kopie van de kredietreferenties van Air Products:
Voor belastingvrije certificaten kunt u de volgende informatie faxen naar 610-481-8555:
Het inkoopordernummer.
De staat/locatie waarnaar de order wordt verzonden. U kunt meerdere aanvragen voor dezelfde status opnemen op één pagina van uw fax. Als u verschillende statussen hebt, moet voor elke afzonderlijke status een afzonderlijke pagina in uw fax worden geopend.
Uw telefoonnummer, faxnummer en e-mailadres.
De belastingafdeling haalt de faxen dagelijks op en stuurt ze door naar de juiste belastinganalist. De aanvragen worden binnen drie werkdagen beantwoord. Mondelinge instructies zijn ook beschikbaar via de telefoonlijn van het vrijstellingscertificaat op 610-706-4700.
Gebruiksvriendelijke interface in een zelfbedieningsomgeving
Realtime toegang tot betalingsinformatie
Gemakkelijke toegang via een standaard webbrowser
Eén enkel zichtpunt voor informatie over alle Air Products-bedrijfseenheden
Mogelijkheid om betere klantenservice te bieden en efficiënter te werken [Geen tekst in veld]
U kunt uw gebruikersnaam opvragen of uw wachtwoord opnieuw instellen door hier te klikken en de instructies te volgen.
Air Products heeft verschillende eConnections-platforms waarmee u elektronische transacties met ons kunt uitvoeren. Ga voor meer informatie naar de e-Connections-webpagina of neem contact op met ons eConnection-team.
De meest efficiënte manier om gegevens over overmakingen te vinden, is via MyAirProducts.
Om u te registreren, klikt u op Registreren voor MyAirProducts.
Klik hier voor hulp bij het gebruik van MyAirProducts.
Als de portal voor factuuraanvragen geen informatie bevat, neemt u contact op met de Accounts Payable Help Desk.
In behandeling
Reden
Definitie Actie leverancier
Prijs De eenheidsprijs op de factuur is hoger dan de inkooporder Prijsproblemen valideren terwijl de koper op de inkooporder staat vermeld. De contactgegevens van de koper vindt u op de inkooporder.
Hoeveelheid Gefactureerde hoeveelheid is meer dan ontvangen of bestelde hoeveelheid Hoeveelheidsproblemen valideren met aanvrager van PO. Artikelen of services zijn mogelijk niet ontvangen. Als u de aanvrager van de PO niet kent, neemt u contact op met de Accounts Payable Help Desk.
Het scherm met chequegegevens in MyAirProducts geeft u het cheque-/conceptnummer van de Air Products-betaling.
Als er een papieren cheque is uitgegeven, kunt u de opdracht waarnaar de cheque is verzonden vinden door op de leveranciercode te klikken die op het scherm wordt weergegeven.
De ontvangst van een papieren cheque kan tot 10 werkdagen duren vanaf de datum waarop wij de cheque uitschrijven. Als u een sneller betalingsbewijs wilt ontvangen, kunt u het formulier Electronic Electronic Funds Transfer Authorization (Machtiging elektronische overboeking) invullen.
Als u meer informatie of tracering nodig hebt, kunt u contact opnemen met de Accounts Payable Help Desk.
Lees de instructies voor het indienen van facturen op Betalingspagina .
Als alle informatie op uw factuur juist is volgens de factuurinstructies, neemt u contact op met de Accounts Payable Help Desk.
Neem contact op met de Accounts Payable Help Desk.
Hoe kan ik sneller worden betaald? plus minus
Het elektronisch ontvangen van betalingen (ACH) kan uw wachttijd aanzienlijk verkorten. Vul het formulier voor elektronische overboeking in.
Voor inkoopordergerelateerde facturen kunt u instructies vinden op Betalingspagina .
Opmerking: als u deel uitmaakt van ons eConnections-programma, verwachten we dat alle facturen elektronisch worden ingevoerd via de eConnections-tool. De crediteurenafdeling accepteert geen papieren facturen van u.
Voor niet-inkooporderfacturen moet de volledige naam van de Air Products-medewerker die goederen of diensten aanvraagt, worden vermeld op de factuur. [Geen tekst in veld]
Hoe definieert Air Products een diverse leverancier? plus minus
Zie voor activiteiten in de Verenigde Staten de koppeling Leverancierskwalificaties voor definities van de classificaties die we momenteel controleren.
Air Products hanteert voor diverse leveranciers dezelfde criteria als voor haar grote leveranciers. We zijn op zoek naar leveranciers die over de basiscapaciteiten beschikken om concurrerende prijzen, producten en diensten van hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice te bieden.
Air Products doet zaken met alle leveranciers en we moedigen alle leveranciers aan om contact met ons op te nemen voor vragen over zakelijke mogelijkheden. Als u geen gecertificeerde diverse leverancier bent, moet u de status van uw bedrijf bepalen aan de hand van de richtlijnen van de Small Business Administration (SBA) en/of de National Minority Supplier Development Council (NMSDC).
We raden u aan uw bedrijf regelmatig op de pagina Wat we kopen te laten controleren om na te gaan of er mogelijkheden zijn, en vervolgens een e-mail te sturen. Air Products zoekt leveranciers die een product of dienst met toegevoegde waarde leveren.
We zullen samenwerken met commodity-managers om aankomende kansen te identificeren en diverse leveranciers te screenen om te zien of er een overeenkomst is met de mogelijkheden van de leverancier en de inkoopmogelijkheden. Als er een overeenkomst optreedt, wordt er contact met de leverancier opgenomen om de mogelijkheden, de mogelijkheden van de leverancier en de zakelijke vereisten verder te bespreken.
Air Products is een hoofd- en onderaannemer van de Amerikaanse federale overheid. We moeten jaarlijks onze uitgaven aan diverse leveranciers rapporteren. De enige uitgaven die Air Products op onze rapporten kan vermelden, zijn die van bedrijven die gecertificeerd zijn volgens de normen van de federale overheid. Staats-, lokale en organisatorische certificeringen kunnen geldig zijn voor een specifieke set normen, maar we moeten gecertificeerd zijn volgens de federale richtlijnen om te voldoen aan onze programmavereisten.
Nee, certificering garandeert niet dat uw bedrijf of een ander bedrijf zaken zal doen met Air Products. Het belangrijkste criterium is of Air Products een behoefte of noodzaak heeft aan uw product en/of dienst. Als er mogelijkheden zijn, worden deze beschouwd als onderdeel van de toevoerketenprocessen van Air Products.
Het System for Award Management (SAM) is een officiële website van de Amerikaanse overheid. SAM consolideerde de mogelijkheden van CCR/FedReg, ORCA en EPLS. Er zijn GEEN kosten verbonden aan het gebruik van SAM. Registreer u om gratis zaken te doen met de Amerikaanse overheid, rechtstreeks vanaf deze site. Op het tabblad HELP vindt u gratis hulp bij uw SAM-registratie, inclusief gebruikershandleidingen, video's en veelgestelde vragen. Wat zijn de voordelen van SAM? De overkoepelende voordelen van SAM zijn onder meer gestroomlijnde en geïntegreerde processen, eliminatie van overtollige gegevens en lagere kosten, terwijl de capaciteit wordt verbeterd. Gebruikers van SAM zijn onder andere aannemers, geldschieters, aannemers en het publiek. Degenen die zich moeten registreren bij SAM zijn:
Leveranciers: wie zaken doet met de federale overheid "kan inloggen op één systeem om de gegevens van hun entiteit in één record en met één vervaldatum te beheren via één gestroomlijnd bedrijfsproces. Federale instanties kunnen op één plaats informatie inwinnen vóór de gunning van een entiteit. Iedereen hoeft minder wachtwoorden te onthouden en ziet de voordelen van hergebruik van gegevens omdat informatie eenmaal in SAM is ingevoerd en opnieuw is gebruikt in het hele systeem. "
Subsidieaanvragers en begunstigden: "Actieve SAM-registratie is een voorwaarde voor het succesvol indienen van een subsidieaanvraag
SUB-Net, een uitbreiding van PRO-Net, is voornamelijk bedoeld voor hoofdaannemers om mogelijkheden voor onderaanneming te plaatsen. Deze mogelijkheden kunnen al dan niet zijn voorbehouden aan kleine bedrijven. Ze kunnen verzoeken of andere aankondigingen bevatten, zoals het zoeken naar "teaming" -partners en/of onderaannemers voor toekomstige contracten. De SUB-Net-site stelt kleine bedrijven in staat om hun beperkte middelen te gebruiken om concrete, tastbare kansen te identificeren en te bieden. Hoewel de website voornamelijk is ontworpen als een plek voor grote bedrijven om verzoeken en mededelingen te plaatsen, kunnen federale instanties, lokale en lokale overheden, non-profitorganisaties, hogescholen en universiteiten, en kleine bedrijven de website ook voor hetzelfde doel gebruiken. U hebt toegang tot SUB-Net via de PRO-Net-startpagina door op de knop "Subcontracting Opportunities" te klikken. Of u kunt rechtstreeks naar SUB-Net gaan op http://web.sba.gov/subnet/.
De informatie die Air Products ontvangt, wordt als vertrouwelijk beschouwd en alleen de medewerkers van Air Products hebben er toegang toe. Air Products verkoopt of deelt uw gegevens niet met externe bronnen of bedrijven.
Stuur een e-mail naar Air Products met uw specifieke vraag aan Supplier Diversity.
Zie Externe agentschappen.