airproducts-logo Go to Home Page

Freshline®-beglazingsoplossingen

Creëer en bescherm uw IQF-producten met een laagje cryogeen bevroren water

Wilt u een IQF-product voor garnalen, fruit of groenten produceren met een beschermende laag bevroren waterglazuur? Of zijn uw ontdooide premium IQF-producten beschadigd tijdens het transport?

Onze experts hebben tientallen jaren ervaring en weten hoe ze elk IQF-product kunnen glazuren met de perfecte hoeveelheid water. De bevroren waterlaag verbetert niet alleen het uiterlijk van uw bevroren product, maar fungeert ook als beschermende buffer tijdens hantering en distributie. Het water kan worden gesproeid of over reeds ingevroren garnalen of andere IQF-producten worden gegoten voordat het in de vriezer wordt geladen. of in fasen aangebracht om een dikkere en hardere beschermende glazuurlaag rond uw product te creëren. Bovendien zorgen de lagere temperaturen van cryogene materialen voor een hogere coatingverhouding in vergelijking met traditionele mechanische vriezers.

Of uw specifieke proces nu kleine of grotere coatingverhoudingen vereist, onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de beste oplossing voor u.

Wat zijn de vriezeropties voor beglazing? ​

Vraag het de expert

Karen Callingham

Food Cryogenics Technical Expert, Verenigd Koninkrijk

"Waarom moet ik mijn IQF-producten voorzien van een beschermende laag water?”
Om schade aan uw premium producten tijdens transport te voorkomen, zodat ze in perfecte IQF-staat bij uw klant of verkooppunt aankomen.

Bent u benieuwd naar onze beglazingsoplossingen?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN: